Caves - Giró Ribot - Especials - Spur 100%Most

Tipus: 
Cava Brut Reserva
Criança en ampolla: 
24 mesos
Tipus de raïm: 
50% Xarel·lo
30% Chardonnay
20% Parellada
Graduació: 
12 % vol.
Temperatura ideal: 
6 - 8 ºC
Verema: 

Verema manual des de mitjans d’agost a finals de setembre. Raïm procedent d’una selecció de les nostres vinyes, d’edats compreses entre 20 i 30 anys. Click a[color=#000000][b] [url=https://www.youtube.com/watch?v=N6IJE4_m6l4]aquí [/color][/url][/b]per veure el vídeo de com es produeix el cava Spur!

Elaboració: 

Mètode innovador: Per la producció d’aquest cava únicament s’utilitzen sucres procedents del propi raïm. Es tracta d’un cava únic, on el 100% dels sucres provenen del propi most del raïm.