Sopar Maridatge amb els Caves Giró Ribot a New Zealand School of Food and Wine

El passat 27 de març es va celebrar a Auckland (Nova Zelanda) un sopar maridatge amb els Caves de Giró Ribot i vins d'altres cellers per commemorar el primer aniversari de “The New Zealand School of food and wine”.

La vetllada va estar dirigida pe Stephen Bennett, que va guiar els assistents durant el tast de vins, describint la regió de producció i la filosofia de cadascuna dels cellers participants.

El tast va començar amb el Cava Giró Ribot Mare Gran Reserva 2007, seguidament es va servir com a entrant Préssec rostit, formatge de cabra i pernil salat que es va maridar amb Giró Ribot Brut Reserva i Giró Ribot Avantgarde.

A continuació els detallem el menú degustat:

Giró Ribot MARE Gran Reserva 2007
Préssec rostit, formatge de cabra i pernil salat.
Giró Ribot Brut Reserva
Giró Ribot AVANT GARDE Reserva
Pop amb paprika fumada i all
Pazo San Mauro RIAS BAIXAS Albariño 2012
Sanamaro RIAS BAIXAS Albariño AND Loureiro 2010
Xai de Canterbury amb xoriço i fabes
Marqués de Vargas Reserva Privada RIOJA 2005
Xai al Chilidrón
Marqués de Vargas Reserva RIOJA 2008
Conde de San Cristóbal RIBIERA DEL DUERO 2010 
Manchego
Marqués de Vargas Hacienda Pradolagar RIOJA 2005 
Pastís de cacau amb confit de fruites vermelles 

Enrera