Caves - Paul Cheneau - Sleeve - Millésimé

Tipus: 
Cava Brut Reserva
Criança en ampolla: 
24 mesos
Tipus de raïm: 
45% Xarel·lo
40% Macabeu
15% Chardonnay
Graduació: 
12ºC
Temperatura ideal: 
5-7ºC
Verema: 

Manual, des de mitjans d'agost a finals de setembre

Elaboració: 

Els raïms seleccionats amb la màxima cura es sotmeten a un premsat delicat. A continuació, es realitza la primera fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a molt baixa temperatura, entre 12-14ºC, per a potenciar la creació d'aromes secundàries. El vi cupatge realitza la segona fermentació en ampolla, seguint el mètode tradicional a les nostres caves subterrànies. Rendint homenatge als nostres orígens com a destil•leria, hem tornar a fer vins a "Sol i Serena" en damajoanes a l'aire lliure, per crear un dosatge especial per aquest cava, tal com vam fer en el passat amb el nostre Brandy.