Medalla d'Or i Medalla de Plata als Premis Vinari 2013

VINARI 2013 GIRÓ RIBOT

L'Auditori de Vilafranca del Penedès va acollir la passada nit del divendres 11 d'Octubre l'acte de lliurament de la primera edició dels Premis Vinari, guardons nascuts amb la voluntat de distingir els millors vins de Catalunya.

Els resultats per a Giró Ribot han estat molt positius: Medalla d'Or per Giró Ribot Avant Brut Reserva en la categoria de MILLOR ESCUMÓS DE RESERVA i Medalla de Plata pel Giró Ribot Rosé Ab Origens en la categoria de VINS ESCUMOSOS ROSATS

La gala ha estat l'acte final de la primera edició dels Premis Vinari, que van arrencar abans de l'estiu amb una convocatòria a tots els cellers i que ha aconseguit la participació de 730 vins adherits a les diferents Denominacions d'Origen de Catalunya. Quatre tastos eliminatoris durant els mesos de juny i juliol i un tast final, celebrat el passat 16 de setembre a Rubí, han donat pas a la gran nit dels vins catalans, en què s'han lliurat més de 150 guardons als vins guanyadors.

Els vins han participat en dotze categories, cadascuna de les quals ha rebut un Vinari d'Or, tres Vinaris de Plata i cinc Vinaris de Bronze. Així mateix, s'han lliurat els Vinari Especial a la Producció Ecològica i els Vinaris Especials a les DO, que reconeixen els millors vins de cada una de les dotze Denominacions d'Origen de Catalunya.

 

 

 

Enrera