Caves - Giró Ribot - Ab Origen - Brut Rosat

Tipus: 
Cava Brut Rosat
Criança en ampolla: 
Entre 12 i 20 mesos
Tipus de raïm: 
85% Trepat
15% Pinot Noir
Graduació: 
11,5% vol.
Temperatura ideal: 
Entre 5 – 7 ºC
Verema: 

Verema manual de Pinot Noir a mitjans d’agost i de Trepat a principis d’octubre. Raïm procedent de vinyes controlades pel nostre departament tècnic.

Elaboració: 

El raïm es derrapa i es sotmet a una maceració per extreure el color desitjat. La fermentació es produeix en tines d’acer inoxidable a temperatures molt baixes, entre 12-14 ºC. El vi cupatge es sotmet a una segona fermentació en ampolla, seguint el mètode tradicional. Per a això, s’usen llevats, procés que en el descans i silenci de la nostra cava subterrània, aportarà una textura envellutada al paladar.