Caves - Giró Ribot - Ab Origen - Brut

Tipus: 
Cava Brut
Criança en ampolla: 
Entre 12 i 15 mesos
Tipus de raïm: 
40% Macabeu
40% Xarel·lo
10% Parellada
10% Chardonnay
Graduació: 
12% vol.
Temperatura ideal: 
Entre 5 -7 ºC
Verema: 

Verema manual i mecànica des de mitjans d’agost a finals de setembre. Raïm procedent de la finca de “Can Bas”, amb una edat mitjana de les vinyes de 15 anys

Elaboració: 

El raïm es derrapa i es sotmet a una criomaceració per extreure els aromes primaris de la varietat. La fermentació es produeix en tines d’acer inoxidable a temperatures molt baixes, entre 12-14 ºC. El vi cupatge es sotmet a una segona fermentació en ampolla, seguint el mètode tradicional. Per a això, s’usen llevats seleccionats, procés que en el descans i silenci de la nostra cava subterrània, aportarà una textura envellutada al paladar