Caves - Giró Ribot - Excelsus - Avant Magnum

Tipus: 
Cava Brut Reserva Magnum 150 cl
Criança en ampolla: 
Entre 18 i 24 mesos
Tipus de raïm: 
45% Xarel·lo
45% Chardonnay
10% Macabeu
Graduació: 
12,5% vol.
Temperatura ideal: 
Entre 6 - 8 ºC
Verema: 

Verema manual en caixes de 20 kg des de mitjans d’agost a finals de setembre. Raïm procedent de la nostra vinya més vella de la finca de Can Bas, amb edat entre 30 i 50 anys i de producció limitada.

Elaboració: 

El raïm es derrapa y es sotmet a una criomaceració per extreure els aromes primaris de la varietat. Una part fermenta en tines d’acer inoxidable a temperatures molt baixes, entre 12-14 ºC. L’altra part, fermenta en bótes noves de roure francès i dels Balcans, posteriorment es realitza una criança sobre lies. Aquest vi cupatge realitza la segona fermentació en ampolla, seguint el mètode tradicional.

Descripción: 

Producció limitada de 200 ampolles